رتبه لازم برای قبولی روانشناسی
رشته روانشناسی به عنوان یکی از 5رشته محبوب کشور و در لیست 10رشته محبوب دنیا قرار گرفته است. همین موضوع باعث شده تا توجه خیلی از داوطلبین کنکورهای سراسری به این رشته در سالهای اخیر جذب شده و به دنبال بررسی رتبه لازم برای قبولی در روانشناسی از رشته تجربی و حداقلهای لازم آن باشند.
این رشته در حال حاضر و با توجه به نیاز محسوس به آن در کشور نیز رقابت سختی را برای داوطلبین ایجاد کرده است.
با شناخت نسبت به این حداقلها و استفاده از مشاوره دقیق میتوانید مسیر خود را برای پذیرش در این رشته بسیار هموارتر نمائید. پیش از بررسی رتبه لازم برای قبولی روانشناسی در رشته تجربی، لازم است تا به شناختی دقیقی نسبت به آن رسیده باشید.
معرفی رشته روانشناسی
به علمی که به بررسی رفتار انسانها در ارتباط با محیط اطراف خود میپردازد و بر شناخت تفاوتهای رفتاری آنها تمرکز میکند، روانشناسی اطلاق میگردد.
برای این موضوع روانشناسان به تحقیق بر روی رفتارهای آحاد افراد جوامع در مواجهه با شرایط مختلف پیش رویشان میپردازند.
در واقع میتوان این رشته را مطالعه بر رفتارهای هر فرد در فرآیندهای مختلف ذهنی و روانی آن فرد، نظیر فرایندهای احساسی، ادراکی، هوشی، انگیزشی، شخصیتی و هیجانی دانست.
رتبه لازم برای قبولی در رشته روانشناسی در کنکور
برای بررسی بهتر رتبه لازم برای روانشناسی در رشته تجربی طبق سالهای قبل، لازم است در ابتدا به حداقل درصدهای لازم برای قبولی در این رشته در دانشگاههای دولتی بپردازیم، چرا که تخمین تراز به کمکدرصدها میتواند دقت انتخاب رشته شما را بالاتر ببرد.
به علاوه برای داوطلبین کنکورهای سالهای آینده که برای قبولی در این رشته برنامه ریزی درسی میکنند، این مورد میتواند کمک فراوانی بکند.
تواناییهای لازم برای تحصیل در رشته روانشناسی
مهمترین نکته برای پیشرفت در این رشته، مهارت در برقراری ارتباط با تمام افراد، قدرت تصمیم گیری در شرایط مختلف وحل مشکلات محتمل، روحیه کمک به مردم و توانایی شناخت علایق افراد مختلف میباشد.
این رشته در مقاطع بالاتر به شاخه های زیر تقسیم میشود، که بهتر است از همین ابتدا با شناخت دقیق تواناییهای خود بر مسیر اصلی و دلخواه خود در آینده پای بگذارید:
روانشناسی بالینی
روانشناسی عمومی
روانشناسی صنعتی و سازمانی
روانشناسی بالینی کودک و نوجوان
روانشناسی شخصیت
روان سنجی
بازارکار رشته روانشناسی
فارغ التحصیلان این رشته میتوانند در اکثر سازمانهای دولتی درگیر با اقشار مختلف جامعه، نظیر:
سازمانهای بهزیستی، شهرداریها، زندانها، نیروی انتظامی، کانونهای اصلاح و تربیت، در کنار مراکز مشاوره و مهدکودکها، بیمارستان و آموزش و پروش مشغول به کار شوند.
افراد دارای مدرک روانشناسی میتوانند با اخذ مجوز از سازمانهای مربوطه اقدام به تاسیس و راه اندازی مراکز نگهداری از سالمندان و کم توانان و یا مهد کودک نمایند.