سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی رشته سینما

رشته سینما، یکی از جذاب ترین رشته های هنری می باشد و علاقمندان زیادی را به خود جذب کرده است.

 بسیاری از علاقه مندان به شهرت و هنر، جذب این رشته می شوند به سودای اینکه می توانند با فعالیت در سینما، به شهرت برسند و یا استعدادهای هنری خود را بروز دهند.

این یک واقعیت است که هیچ کدام از رشته های هنری جذابیت و شهرت سیما را ندارد و به همین دلیل است که سینما انتخاب اول بسیاری از هنردوستان می باشد.

 در این رشته افراد می توانند قصه ای را با استفاده از مجموعه ای از ضبط تصاویر با ترکیب صدا، همراه با مفاهیم گوناگون به مخاطب انتقال دهند.

یکی از مزایای رشته سینما این است که با همه رشته های هنری ارتباط دارد. همچنین، رشته سینما می تواند مکمل سایر رشته های هنری باشد.

شرایط ورود به رشته سینما در مقطع دبیرستان

دانش آموزانی که علاقمند به این رشته جذاب می باشند می توانند از پایه دهم از بین شاخه فنی و حرفه ای رشته سینما را انتخاب نماید.

همچنین، می توانند از شاخه هنر، رشته سینما رو انتخاب کنند و به ادامه تحصیل در این رشته بپردازند.

شرایط ورود به رشته سینما

اگر شما هم یکی از علاقمندان رشته سینما می باشید، باید حداقل تراز و رتبه قبولی را بدانید.

برای قبولی در دانشگاه های برتر ایران باید تراز حداقل 6000کانون و رتبه 2000کشوری کنکور سراسری را کسب کرده باشید تا در این رشته قبول شوید.تاکید می شود که این حداقل نیاز ورود به این رشته می باشد.

بازار کار رشته سینما

دانشجویانی که در این رشته فارغ التحصیل می شوند، می توانند در زمینه های مختلف مشغول به کار شوند.

افرادی که این رشته را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده اند پس از فارغ التحصیلی به عنوان هنرمند می توانند مفاهیم اجتماعی، هنری و فرهنگی و غیره را در جامعه و برای مردم جامعه مصور کنند.

کارگردانی، فیلم برداری، تدوینگر، فیلم نامه نویس و غیره بخشی از شغل های این رشته می باشد. برخی دیگر از زمینه های شغلی این رشته عبارت است از:

دستیار کارگردان

دستیار فیلم بردار

نقاشی و طراحی صحنه

طراحی ماسک و گریم

فیلم نامه نویسی

کارگردان سینما

دستیار نور پردازی و تدوین

در آمد و حقوق رشته سینما

همان طور که در قسمت قبلی گقته شد، افرادی که در این رشته تحصیل می کنند می توانند در شغل های زیادی مشغول به کار شوند. اما سوالی که پیش می آید این است که درآمد و حقوق افراد دراین مشاغل چقدر است؟

میزان در آمد در گرایش های مختلف، متفاوت است. به طور مثال: فیلم برداران به طور قرار دادی مشغول به کار شده و حقوق دریافت می کنند. اما اگر در آتلیه ها مشغول به کار شوند، درآمد متفاوتی خواهند داشت.

بازیگران نیز بنا بر نوع نقش خود که نقش اصلی هستند یا نقش مکمل یا غیره، دستمزد دریافت می کنند. همچنین، دستمزد هر بازیگر با دیگری متفاوت است و طبیعتا هر چه میزان شهرت و محبوبیت یک بازیگر و هچنین توانمندی هایش بیشتر باشد، دستمزد بالاتری نیز دریافت خواهد کرد.

منبع: معرفی رشته سینما