سفارش تبلیغ
صبا ویژن

رتبه مورد نیاز برای قبولی در رشته عکاسی

چند سالی است که رشته عکاسی داوطلبین گروه آزمایشی هنر را به خود مجذوب کرده است و هر ساله بر تعداد افرادی که در انتخاب رشته دانشگاه‌ها، این رشته را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند افزوده می‌شود.

اگر شما هم در زمره علاقه‌مندان به رشته عکاسی هستید و قصد انتخاب این رشته را دارید، پیش از هر چیز لازم است تا از رتبه مورد نیاز برای قبولی در رشته عکاسی به کمک آمار سال‌های پیش مطلع شوید.

معرفی رشته عکاسی

شاید در دو دهه پیش هیچ کس فکر این را نمی‌کرد که علم چنان پیشرفتی بکند که بتوان از هر لحظه‌ی خود و هر موقعیتی که هستید، خاطره‌ای ماندنی ثبت کنید.

 چیزی که تا چندین سال پیش مختص پادشاهان و بزرگان بود که آن هم تنها در مکانی‌ خاص امکان ثبت عکس بود.

همین موضوع باعث فراگیر شدن عکاسی در آحاد مردم و در هر گروه سنی و سطحی، در دنیای امروزی شده است.

این مسئله باعث شده است تا عموم مردم، به این باور برسند که عکاسی تنها یک حرفه است که به کمک کسب تجربه طی مدتی می‌توان آن را به مطلوب ترین حالت انجام داد و نیاز به گذراندن دوره‌های کلاسی آکادمیک برای این رشته نمی‌باشد.این نظریه کاملا در تضاد با صحبت‌های تمام متخصصین و اساتید دانشگاهی در این رشته است.

تفاوت این دو اما بسیار واضح است، درست مانند دکتر یا مهندسی که داروها یا فرمول‌هایش را برای یک قضیه خاص حفظ کرده و می‌تواند برای همان قضیه از آن استفاده کند، اما با عوض شدن شرایط و محیط، چون از ماهیت قضیه و از رویدادهای جدید علمی پس از آن بی اطلاع است، ایده دیگری برای شرایط جدید ندارد.

همین موضوع برای عکاسی که به صورت تجربی عکاسی را آموخته نیز مطرح است چرا که او می‌داند برای هر محیط دوربین خود را چگونه تنظیم کند اما اگر شرایط نوری و … در یک محیط عوض شود، به دلیل اینکه از نحوه علمی عملکرد اجزإ دوربین مانند دیافراگم و تنظیمات آن بی‌اطلاع است، ایده‌ای برای شرایط جدید پیش آمده نخواهد داشت.

توانایی‌های لازم در رشته عکاسی

برجسته ترین هنر یک عکاس، هنر دیدن است. چشم‌های عکاس باید تیز بین و هوشیار باشند تا بتواند به عمق سوژه‌های مختلف بناهای تاریخی، حوادث، افراد و … نفوذ کند تا بتواند معنی در پس ظاهر آن را نشان دهد.

برخلاف هنر نقاشی که هنرمند می‌تواند در خانه نشسته و در بهار تصاویر زمستان را بر روی کاغد بیاورد، سرعت عمل در عکاسی از عناصر اصلی موفقیت می‌باشد. چرا که اکثر سوژه‌های عکاسی در کسری از ثانیه ایجاد شده و سپس به سرعت از بین می‌روند.

رتبه مورد نیاز برای قبولی در رشته عکاسی در دانشگاه سمنان

رتبه آخرین فرد قبولی در منطقه 1 : 1144

رتبه آخرین فرد قبولی در منطقه 2 : 820

رتبه آخرین فرد قبولی در منطقه 3 : 482

رتبه مورد نیاز برای قبولی در رشته عکاسی در دانشگاه تهران

رتبه آخرین فرد قبولی در منطقه 1 : 101

رتبه آخرین فرد قبولی در منطقه 2 : 53

رتبه آخرین فرد قبولی در منطقه 3 : 25

رتبه مورد نیاز برای قبولی در رشته عکاسی در دانشگاه هنر اصفهان

رتبه آخرین فرد قبولی در منطقه 1 : 622

رتبه آخرین فرد قبولی در منطقه 2 : 412

رتبه آخرین فرد قبولی در منطقه 3 : 189