رتبه لازم برای رشته زیست فناوری
رتبه لازم برای رشته زیست فناوری و درصدهای مورد نیاز برای قبولی در این رشته، یکی از دغدغه های داوطلبانی است که تمایل دارند در دانشگاه این رشته را دنبال کنند.
اطلاع دقیق از منابع درسی و رتبه لازم برای قبولی در رشته زیست فناوری می تواند کمک زیادی به پذیرفته شدن افراد در این رشته ها شود.
زیست فناوری که همان بیوتکنولوژی است از رشته های جذاب و مهیجی است که بر پایه استفاده از تجهیزات به کشف روش های مفید برای ارتقا سطح زندگی موجودات می پردازد.
معرفی رشته زیست فناوری
رشته زیست فناوری از زیر شاخه های اصلی زیست شناسی است که ارتباط مستقیمی به سبب ماهیت رشته ای خود با ریاضی و شیمی و فیزیک دارد.
استفاده از تجهیزات پردازش اطلاعات و محاسبه آمارها از جمله رایانه و دستگاه های آزمایشگاهی لازمه دستیابی به نتایج مفید و علمی در این رشته است.شناخت دستگاه های زیستی در تمامی عرصه ها از جمله مهمترین اهداف این رشته است.
ضریب دروس برای پذیرفته شدن در رشته زیست فناوری
ضرایب دروس رشته تجربی برای رشته های مختلف این شاخه تحصیلی متفاوت است.رشته تجربی دارای گرایش های متفاوتی است که متناسب با ماهیت رشته، ضرایب مختلفی را به دروس خود اختصاص می دهد.
با مطالعه ضرایبی که در ادامه به شما ارائه می دهیم به این نکته پی خواهید برد که زیست و شیمی دو رکن اساسی برای قبولی در این رشته محسوب می شوند.نمره تراز رشته بیوتکنولوژی نیز با ضریب صفر محاسبه می شود.
از رایج ترین ضرایب دروس رشته تجربی برای گرایش زیست فناوری موارد زیر است:
زمین شناسی: 0
ریاضی: 2
زیست: 4
فیزیک: 2
شیمی: 3
توانایی های لازم برای تحصیل در رشته بیوتکنولوژی
رشته زیست فناوری یکی از رشته هایی است که داشتن برخی از پارامترهای رفتاری برای پیشرفت و موفقیت در آن لازم و ضروری است.
کسانی که بدون توجه به این ملاک های شخصیتی و صرفا به جهت کنجکاوی وارد این رشته می شوند، ممکن است پس از گذشت مدتی از تحصیل از این رشته سرخورده شده و در صدد تغییر رشته برآیند.
از جمله توانایی های لازم برای تحصیل در رشته بیوتکنولوژی موارد زیر است:
تمایل به کار گروهی و انجام فعالیت ها به صورت تیمی
احاطه نسبی به علوم زیست و شیمی
توانایی ایجاد انگیزه برای تیم و ارائه راه های خلاقانه
صبر و حوصله در انجام آزمایشات و اکتشافات
کنجکاوی لازم پیرامون موضوعات زیستی
هدفمندی برای ارتقاء سطح کیفی زندگی بشری
توانایی انجام محاسبات زمانبر و تسلط بر انواع نرم افزارهای این رشته
مهارت و تسلط نسبی بر روی زبان های خارجی و مخصوصا زبان انگلیسی
ظرفیت و رتبه لازم برای قبولی در رشته زیست فناوری
پذیرفته شدن در رشته زیست فناوری در مقاطع مختلفی همچون کارشناسی و کارشناسی ارشد امکان پذیر است.
همچنین نحوه گزینش داوطلبان این رشته در سطح کشوری انجام می شود. این رشته از بین داوطلبان در دانشگاه های دولتی روزانه و نوبت دوم شبانه و همچنین دانشگاه های غیر انتفاعی دانشجو می پذیرد.
کسانی که دارای سهمیه های ایثارگران و یا مناطق و خانواده شهدا هستند می توانند از مزایای خود در جهت بهبود رتبه و بالا رفتن ظرفیت دانشگاه مورد نظر خود بهره مند شوند.