آزمون عملی ارشد معماری
داوطلبان بعضی از کد رشته های کنکور ارشد علاوه بر شرکت در کنکور سراسری باید در کنکور عملی هم شرکت کرده و حد نصاب نمره را کسب کنند.
در واقع آن ها نتوانستند در کنکور ربته مورد نظرشان را به دست بیاورند. اما شانس این را دارند که از طریق آزمون اسکیس رتبه مورد نظر را به دست بیاورند. معماری یکی از رشته هایی است که آزمون اسکیس دارد.
داوطلبان مقطع ارشد معماری باید در آزمون عملی ارشد معماری شرکت کرده و حد نصاب نمره را کسب کنند.
نحوه شرکت در آزمون عملی معماری کارشناسی ارشد
داوطلبان این رشته بعد از شرکت در کنکور سراسری در زمان معینی که توسط سازمان سنجش اعلام می شود برای شرکت در آزمون اسکیس ارشد معماری ثبت نام می کنند.
داوطلبان می توانند حداقل در آزمون عملی دو رشته، ثبت نام کنند. هزینه ثبت نام در هر آزمون عملی 150هزار تومان است. لازم به ذکر است برای هر رشته کارت ورود به جلسه جداگانه صادر می شود.
به همین دلیل اگر می خواهید در دو رشته آمون اسکیس بدهید، باید برای هر رشته جداگانه ثبت نام کنید.
هزینه ثبت نام در هر رشته به صورت جداگانه از طریق کارت های عضو شبکه شتاب، پرداخت می شود. همان طور که گفته شد زمان ثبت نام از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می شود.
موضوعات آزمون اسکیس ارشد معماری
هر سال برای آزمون عملی معماری موضوعات جدیدی در نظر گرفته می شود.
داوطلبان می توانند بر اساس موضوعاتی که سال های قبل مطرح شده، تمرین کنند و خود را برای آزمون عملی آماده کنند.
قبل از برگزاری آزمون های عملی معماری، داوطلب می تواند در کلاس های آمادگی برای آزمون عملی ارشد معماری 1401و آزمون اسکیس ارشد معماری 1401شرکت کند. با این کار او می تواند خود را برای آزمون عملی رشته خود آماده کند.
با توجه به اینکه آزمون عملی ضریب بالایی دارد، کسب نمره بالا در این آزمون می تواند به داوطلب کمک کند که نمره کل او بالا برود.
در واقع این آزمون می تواند آزمون کتبی را جبران کند. در نتیجه داوطلب شانس بیشتری برای قبولی در دانشگاه مد نظر خود را دارد.
لازم به ذکر است آزمون اسکیس ارشد معماری 1401و کلیه آزمون های عملی دیگر رشته ها فقط در شهر تهران برگزار می شود.
کنکور ارشد معماری چهار ساعت زمان دارد. داوطلبان باید در این چهار ساعت طبق موضوع اکسیس، مدارک مورد نظر را آماده کرده و تحویل بدهند. موضوعات آزمون اسکیس ارشد معماری، به دو دسته فرهنگی و عملکردی تقسیم می شوند.
وسایلی که برای آزمون نباید همراه داشته باشیم
بردن هر گونه کیف و چمدان به سالن امتحان ممنوع است و داوطلب باید وسایل خود را در کیسه های شفاف قرار دهد.
اگر با خود چمدان یا کیف بردید، وسایل شما خارج از محل آزمون قرار می گیرد و اگر وسایل داخل آن گم شود مسئولیت آن به عهده خودتان خواهد بود.
داوطلب هیچ گونه برگه، کتاب، جزوه، جعبه (مدادرنگی، گواش و …)، وسایل هوشمند (ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، گوشی موبایل و …)، هر گونه کاغذ پوستی و … را نمی تواند همراه خود به جلسه ببرید. اگر شخصی را ببینند که این وسایل را به همراه خود ببرد، به احتمال زیاد از دادن آزمون محروم خواهد شد.