منابع ارشد حقوق خانواده
شناسایی منابع ارشد حقوق خانواده در برنامه ریزی برای آمادگی کنکور رشته حقوق بسیار حائز اهمیت است. منابع مناسب و مفید نقش کلیدی در پذیرش یا عدم پذیرش شما در کنکور کارشناسی ارشد خواهد داشت.
بسیاری از داوطلبان در انتخاب منابع درست دقت زیادی به خرج نمی دهند و با ساعت ها مطالعه بر روی منابعی که مطالب آن ها هیچ تاثیری در کنکور ندارد زمان خود را تلف می کنند.
بنابراین با شناخت منابع مفید، برنامه ریزی صحیح و مطالعه اصولی می توان قدم بزرگی برای موفقیت در آزمون سراسری جامع کنکور برداشت.
دانشجویان فارغ التحصیل در گرایش حقوق خانواده به یک قاضی ماهر و متخصص در امور خانوده، مشاوران حقوقی برای خانواده و حتی اساتید دانشگاه و یا محقق در مسائل پژوهشی تبدیل می شوند.
بنابراین داوطلبانی که علاقه مند به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق خانواده هستند می بایست منابع مفید و مناسبی را مطالعه نمایند تا شانس موفقیت و پذیرش در رشته محل مورد نظر خود را افزایش دهند.
کنکور کارشناسی ارشد حقوق خانواده
حقوق خانواده در زیر گروه مجموعه علوم انسانی کنکور ارشد قرار گرفته است. این رشته یکی از گرایش های پرطرفدار و محبوب رشته حقوق است که در سال های اخیر بسیاری از دانشجویان علاقه مند به تحصیل در این رشته بوده اند و در کنکور کارشناسی ارشد این رشته را به عنوان رشته اصلی خود انتخاب کرده اند.
کلیهی داطلبانی که در هنگام ثبت نام ارشد حقوق این گرایش را انتخاب کرده اند، می بایست به ضرایب دروس آن در دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد دقت نمایند.
بنابراین دانشجویانی که می خواهند در مقطع ارشد در این رشته تحصیل کنند نیازی به مطالعه کلیه دروس رشته حقوق ندارند و با اطلاع از ضرایب دروس می توانند به مطالعه دروس با ضراسی بالاتر وبا اهمیت تر در کنکور بپردازند.
بازار کار رشته حقوق خانواده
رشته معارف اسلامی (حقوق خانواده) جز زیر شاخه های رشته حقوق خصوصی است. این دو رشته در سال 1387در دانشگاه قم معرفی شد که به مباحث مربوط به خانواده می پردازد.
این رشته در کارشناسی ارشد جز رشته های اصلی است که داوطلبان علاوه بر این رشته می توانند در سایر رشته های شناور شرکت کنند.
بازار کار حقوق خانواده با توجه به نیاز جامعه به افراد متخصصی که مسائل حقوقی در خانواده ها را حل و فصل کنند، خوب است و افراد با تخصص و تبحر خود در این گرایش می توانند خیلی زود در این رشته به یک جایگاه شغلی مناسب و خوب دست پیدا کنند.
رشته حقوق برای چه کسانی مناسب است؟
اولین ویژگی دانشجویان حقوق علاقه است و انتخاب رشته آن باید براساس علاقه باشد؛ نه صرفا به دلیل اینکه رشته ی برتر علوم انسانی است.
از آنجایی که بسیاری از منابع و اصطلاحات رشته حقوق ، به زبان انگلیسی، فرانسوی و یا عربی است، پس دانشجویان رشته حقوق باید به این زبان ها تا حدودی مسلط باشند. همچنین فن بیان و نحوه استدلال برای حقوق دانان و وکلا بسیار مهم است.
یکی دیگر از خصلت های کارشناسان حقوق داشتن صداقت و امانتداری نسبت به موکل خود است. علاوه بر این یکی دیگر از توانایی های لازم برای این رشته داشتن حافظه خوب و تسلط و آشنایی کامل در قوانین و امور حقوقی، دقت بالا، و جسارت است.