سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سامانه دانش آموزی نماد

سامانه دانش آموزی نماد یا سامانه جامع نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان با نشانی اینترنتی namad.medu.it سامانه ای است که از سوی وزارت آموزش و پرورش برای کنترل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی به دانش آموزان راه اندازی شده است.

از جمله عواملی که در رشد فکری و تحصیلی دانش آموزان تاثیرگذار است خانواده و محیط پیرامون است. طرح نماد دانش آموزی برای حل مشکلات دانش آموزان ایجاد شده است، که با مراجعه به این سامانه مشکلات خود را مطرح نمایند و راه حلی برای مشکلات آن ها اتخاذ شود.

سامانه نماد چیست؟

سامانه تحصیلی نماد با آدرس namad.medu.it برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی دانش آموزان و تمام عواملی که در رشد و تحصیل آن ها تاثیر منفی داشته وبرای بهبود شرایط زندگی و تحصیلی آن ها ایجاد شده است.

بسیاری از عوامل ترک تحصیل، عدم علاقه به تحصیل و عدم موفقیت در تحصیل عواملی ناشی از پیرامون دانش آموز همچون مشکلات خانوادگی، مشکلات مالی، مشکلات رفتاری و … نشات می گیرد.

در صورتی که این مشکلات حل نشوند مشکلات وسیع روحی و حتی جسمی شامل حال دانش آموزان خواهد شد.

 طرح نماد دانش آموزی راه اندازی شده است تا با پیگیری این مشکلات در صدد رفع و پیشگیری آن ها بربیاد. ورود به سامانه تحصیلی نماد برای تمامی کاربران سایت همگام آزاد و مجاز است.

امکانات سایت نماد

کاربران می توانند برای دسترسی به سامانه دانش آموزی نماد، با مراجعه به سایت همگام به سایت نماد دسترسی پیدا کنند.

دانش آموزان و حتی والدین می توانند با مراجعه به بخش سایت نماد در سامانه همگام دانش آموزی سوالات و مشکلات خود را مطرح کرده و مشاوره و راهنمایی دریافت نمایند.

برنامه های سامانه نماد

طرح نماد دانش آموزی امکانی را برای دانش آموزان برای مطرح کردن مشکلات فردی و اجتماعی فراهم کرده است. تا بتوانند مشکلات خود را از طریق مشاورین و متخصصین مجرب آموزشی حل نمایند.

ابزار های ارائه شده در سامانه دانش آموزی نماد جهت کنترل و پیشگیری از درگیری با آسیب های اجتماعی و رفتارهای پر خطر برای دانش آموزان و حتی والدین آن ها به ترتیب موارد زیر در سایت نماد ارائه شده است:

آموزش: در این قسمت آموزش های لازم جهت برنامه های رشد مداری همانند جلوگیری از ترویج آسیب های اجتماعی و روانی را در اختیار والدین و معلمان قرار می دهند.

این آموزش ها در قالب های مختلفی راهنمایی ها و انجام اقدامات لازم در جهت رشد و پرورش فکری دانش آموزان و خانواده های آن ها را تدوین می کند.

غربالگری و شناسایی: در این قسمت با انجام پرسش ها و آزمون های مختلف و تحقیقات، مشاورین و مسئولین مربوطه در مدارس به شناسایی دانش آموزان و یا والدین بیمار و آسیب پذیر می پردازند.

آسیب های ذکر شده فقط شامل داشتن بیماری خاص و یا اختلالات ناشی از عدم سلامت روان نیست بلکه مشکلاتی از قبیل مسائل مالی و حقوقی … را نیز شامل می شود.

به این ترتیب دانش آموزانی که از نظر مالی در تنگنا هستند و نیاز به کمک دارند را شناسایی و به سازمان ها و مراکز مربوطه جهت کمک رسانی معرفی می نمایند.

مداخلات وضعی و روانی: این قسمت شامل مواردی است که مشکلات و عوامل شناسایی شده در شرایط خاصی قرار می گیرند و نیازمند توجه و کمک رسانی ضروری هستند.

در چنین شرایطی دانش آموزان یا والدینی که نیاز به کمک دارند، تحت آموزش و حمایت قرار می گیرند و اقدامات مورد نیاز در مورد آن ها انجام می شود.